Tämän blogin tarkoitus

on kahtalainen; toisaalta yrittää saada kirjoittamani kirjeet vastaanottajien luettavaksi ja toisaalta yrittää saada yhteys tämän maamme (Suomi) johtavien poliitikkojen luoman epätodellisuuden ulkopuoliseen älylliseen elämään. Täältä älyllinen elämä on tukahdutettu poliittisesti tarkoituksenmukaisten valheiden mattoon.

Olen toista vuosikymmentä käynyt jonkilaista yhden miehen sotaa päättäjien tyhmyyttä vastaan, mutta laihoin tuloksin. Luulen, että useissa tapauksissa sähköpostiviestini eivät ole edes saavuttaneet vastaanottajaa, vaan pysähtyneet poliitikon avustajien muuriin. Niinpä yritän nyt tätä kautta saada viestini perille. Julkaisen myös vanhoja kirjeitäni poliitikoille, jotka (onneksi) eivät enää vaikuta päivänpolitiikassa. Kirjeet julkaisen siinä järjestyksessä, kuin niitä arkistostani löydän – siis täysin satunnaisessa järjestyksessä. Ja uudet viestit sitä mukaa, kuin niitä syntyy. Pyydän anteeksi herkimmiltä lukijoilta joissakin viesteissäni käyttämiäni ilmaisuja ja poliitikkoja – myös maamme presidenttejä – kohtaan osoittamaani kunnioituksen puutetta. He eivät ole ansainneet kunnioitustani.  Tämän kappaleen ensimmäisessä lauseessa sanon päättäjiä tyhmiksi. Tämä johtuu tinkimättä nuodattamastani länsimaisen oikeuskäytännön perusajatuksesta; henkilö on syytön, kunnes toisin todistetaan. Poliitikon tehdessä jonkin kansan kannalta vahingollisen päätöksen, siihen on kaksi mahdollista syytä; joko päätös on tehty tietämättömyydestä, siis tyhmyydestä, tai sitten päätös on tarkoituksellisesti kansan edun vastainen. Koska tarkoituksellisesti kansan edun vastaisen päätöksen teko olisi silkkaa pahansuopaisuutta ja poliitikon oman edun tavoittelua, on minun pidettävä poliitikkoja tyhminä, kunnes todistetaan heidän tietoisesti toimineen kansan edun vastaisesti – jossa tapauksessa he ovat käyttäneet asemaansa väärin.

All content © Hannu Koski

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s