Koronapassi, vapauden airut? 29.9.2021

Sanna Marin: “Nyt saa taas elää!” – tai jotakin sensuuntaista jonkin iltapäivälehden mukaan.

Nyt viimeistään pitäisi ihmisten havahtua huomaamaan Covid-hysterian olleen (ja olevan) vain keino saada meidät kuuliaisiksi! Hyppäämään, kun Sanna Marin käskee, vetämään naamarin kasvoillemme käskyn käydessä, pysymään erossa läheisistämme…

Mikä nyt on muuttunut? Miksi nyt on lupa elää?

Covid-19 kulkee kulkuaan, siihen ei nyt sen enempää kuin aikaisemminkaan vaikuta hallituksen toimet. Hallituksen “koronantorjuntatoimet” sen sijaan ovat aiheuttaneet mittavat taloudelliset, henkiset ja sosiaaliset vahingot. Ja pahin saattaa vielä olla edessä!

Tervetuloa koronapassi ja arkipäivän fasisimi, hyvästi ihmisoikeudet!

“THL:n Salminen: Koronapassi on käyttökelpoinern takaportti” (https://yle.fi/uutiset/3-11942036)

Fasismia ujutetaan Suomeen vaivihkaa takaportin kautta. Etuovestahan sitä ei, kansainvälisten sopimusten vuoksi, voida tänne tuoda, mutta “käyttökelpoisen” takaportin kautta se onnistuu!

Iloitkaamme siitä THL:n Salmisen ja muiden maamme johtavien “terveysasiantuntijoiden” kera! Kippis ja kulaus! Tie on auki kolmansille ja neljänsille jne. jne. Covid-“tehosterokotuksille”! Hyvä ja hienoa! Kaikkihan sen ymmärtävät, että jos ei yksi keino tepsi, niin sama keino toistettuna kyllä tepsii! Fakiiiri Gronblomia mukaillakseni : “Rokotetta, rokotetta, enemmän rokotetta!” Että rokotusten antama suoja on todettu lyhytkestoiseksi – jos sitä ylipäätään on todettu – ei tietenkään vähimmässäkään määrin saa vaikuttaa rokotevalmistajien voittoihin. Ei, sehän vain antaa myynnille lisää pontta. Tarvitaan lisää samaa, lisää rokotteita! Aika näet työskentelee rokotevalmistajien hyväksi – joskushan tämä pandemiahysteria kuitenkin loppuu ja silloin voimme kaikki olla hysteerisen kiitollisia näille kokeellisisille rokotteille! Rokotteille, joiden teho on kyseenalainen, jotka eivät ole käyneet läpi kaikkia niiltä vaadittavia tutkimusvaiheita, joiden monien haittavaikutusten vakavuutta ja määrää yritetään peitellä ja joiden käyttö on vastoin Nürnbergin säännöstöä (vuodelta 1947):

“Koehenkilön vapaaehtoinen suostumus on olennainen. Tämä tarkoittaa, että kyseisellä henkilöllä tulee olla lain mukainen kelpoisuus suostumuksen antamiseen; hänen asemansa tulee olla sellainen, että hänellä on vapaa valintavalta, minkäänlaisen väkivallan, vilpin, petoksen, uhan, harhaanjohtamisen tai muun ulkoisen pakon tai painostuksen puuttumatta päätöksentekoon. Hänellä tulee olla riittävästi tietoa ja käsitystä kyseisestä tutkimuskohteesta, niin että hän kykenee ymmärtäen ja asiasta perillä ollen tekemään päätöksensä. Tämä ehto edellyttää, että koehenkilön myönteinen ratkaisu hyväksytään vasta kun hänelle on selvitetty kokeen luonne, kesto ja tarkoitus; sen menetelmä ja suoritustapa; kaikki sen aiheuttamat epämukavuudet ja vaarat, joita kohtuuden mukaan on pidettävä odotettavissa olevina ja kokeeseen osallistumisesta mahdollisesti aiheutuvat vaikutukset hänen terveyteensä ja henkilöönsä.”

Ylläolevassa mainittu koehenkilö on Covid-rokotuksen saaja. Kaikki Covid-rokotteet ovat tietääkseni käytössä poikkeusluvalla. Ne eivät ole käyneet läpi kaikkia rokotteiden tutkimus- ja seurantavaiheita. Seikka, joka tekee kaikista Covid-rokotuksista ihmiskokeen. Pfizerin rokote taisi saada Yhdysvalloissa lopullisen siunauksen tämän kuun alussa – senkin poikkeusluvalla. Ja nyt tyrkyteään erittäin agressiivisesti n. “booster”- eli tehosterokotetta (kolmatta rokotetta) ihmisille. Ja viimeisenkin esteen näin poistuttua voidaan vaatia eri alojen tai yhtiöiden työntekijöitä ottamaan rokotte. Taikka muuten “tulee kenkää”! Nürnbergin säännöstö (Nuremberg code) hiiteen ja Helsingin julistus myös! Hei, me rokotetaan!

Rokotteiden jo nyt ilmenneitä haittavaikutuksia vähätellään ja peitellään, mutta useiden asiantuntijoiden mukaan pahin saattaa vielä olla edessä. Toivokaamme, ettei näin ole…

Suomen lääkäriliiton internetsivuilla Nürnbergin säännöstön synnystä sanotaan näin:

“Vuonna 1947 sotarikostuomioistuin langetti tuomion 23 saksalaiselle syytetylle Nürnbergissä. Syytetyistä useimmat olivat lääkäreitä ja syytettyinä rikoksista, joihin liittyi ihmisiin kohdistuvia kokeita. Oikeudenkäynnissä vahvistettiin kymmenen normia, joita lääkärien on noudatettava suorittaessaan ihmisiin kohdistuvia kokeita.”

Miten Suomen (tai minkään muunkaan valtion) koronapassi sopii tähän?

No, eipä se oikein sovi! Koronapassin vaatimus erilaisissa yleisötilaisuuksissa on painostusta. “Ota rokote, tai et pääse ravintolaan, konserttiin, teatteriin yms” . Nyt tietysti herkimmät sanovat, että näihin tilaisuuksiin meno on vapaaehtoista ja eihän se sovi, että rokottamaton ryökäle menee tartuttamaan ja levittämään tautia rokotettujen, kunniallisten kansalaisten keskuuteen! Niin, tuo rokotehan ei suojaa Covid-19-tartunnalta eikä taudin levittämiseltä. Rokote ei oikein skulaa, niinkuin sanotaan. Eikä koronapassi anna senkään vertaa suojaa! Ainoa, miltä koronapassi suojaa, on yksityisyys!

Ota käyttöösi koronapassi (tai koronavilkku tms. seurantasovellus) ja yksityisyytesi on iäksi mennyt! On hyväuskoista kuvitella, että koronapassi tuo jonkinlaisen vapauden ja kaikkea muuta hyvää ja kaunista. Tilaisuudet ja tilanteiden kirjo, joihin sitä vaaditaan, kasvaa. Koko koronahysteria on valtaapitävien aikaansaannos, ei sitä ole mikään virus aiheuttanut. Viruksella pelottelulla on saatu kansalaiset luopumaan oikeuksistaan ja vapauksistaan – ja koronapassi on vain tämän työn jatke.

Koronahysteriaa seuratessa on ollut helppo ymmärtää, miten esim. kansallissosialismi, natsisimi, saattoi levitä 20- ja 30-lukujen Saksassa. Miten kevyesti täälläkin on saatu kansalaiset pitämään näitä täysin hyödyttömiä ja tarpeettomia hengityssuojaimia, “maskeja”.

On myös sellaisia mielipiteitä, ettei Covid-rokote ole rokote lainkaan, että se (mrnA-rokote) on geenimanipulointia. Osa rokotteista perustuu mrnA-teknologiaan, jota tätä ennen ei ilmeisesti ole koskaan käytetty ainakaan ihmisille tarkoitettuihin rokotteisiin. Joidenkin tietojen mukaan koe-eläiminä käytetyt kissat, joihin mrnA-rokotteita kokeiltiin, eivät valitettavasti selvinneet hengissä.

Missän tapauksessa tutkimattoman rokotteen ennennäkemättömän laaja käyttö – varsinikin painostus kyytipoikana – ei ole eettisesti oikein. Laillisuuden kanssakin on hieman niin ja näin… Tuskin rokotettaville luetaan tai annetaan painettuna Nürnbergin säännöstöä tai otetta Helsingin julistuksesta ja mahdollisuutta tutustua näihin, ennenkuin piikki työnnetään lihaan.

Menetettyä terveyttä ei saa takaisin, kuten huomattiin edellisen huonosti tutkitun rokotteen aiheuttamien narkolepsia-tapausten yhteydessä.

Mutta, “lääketieteen” uskonkappaleiden mukaan rokote on huomattavin lääketieteellinen keksintö – ilmeisesti riippumatta siitä mikä rokote ja mihin tautiin!

Vaikka Covid-19:ään on tehokkaita (ja halpoja) lääkehoitoja, joita voi käyttää sekä tartunnan torjumiseen että jo saadun taudin parantamiseen, ei julkinen sana juuri tietoa näistä levittele. Itse asiassa sosiaalisessa mediassa on tällaisten “salaliittoteorioiden” levitys kielletty. Miksi?

Monissa maissa Covid-19 hoito esim. Ivermectinillä on kielletty. Miksi? Eikö lääkärin etiikan mukaan jokaisen lääkärin tärkein velvollisuus ole hoitaa potilastaan? Lainatakseni Helsingin julistusta:

“Lääkäriä velvoittavat WMA:n Geneven julistuksen sanat: ”Tärkeintä minulle olkoon potilaani terveys”, ja kansainväliset lääkärin eettiset ohjeet, joiden mukaan lääkärin on toimittava potilaansa parhaaksi häntä hoitaessaan.

Lääkärin velvollisuutena on edistää ja varjella potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja oikeuksia, mukaan lukien henkilöt, jotka osallistuvat lääketieteelliseen tutkimukseen. Tämän velvollisuuden toteuttamiseen lääkärin on käytettävä tunnontarkasti tietojaan ja taitojaan.”

Onko nyt niin, että lääkäri voi aina siirtää potilaan jollekulle toiselle, vaikkapa kuvitteelliselle lääkärille, jolloin potilas ei enää ole hänen kontollaan? Vai miten on mahdollista lääkärin kieltäytyä hoitamasta potilastaan jollakin virallisesti kielletyllä hoidolla, jonka tehosta on selkeää näyttöä? Kun toisaalta esim. uskonnollisista syistä verensiirrosta kieltäytyvälle potilaalle voidaan tehdä verensiirto hänen henkensä pelastamiseksi?

Entä luonnollisen, sairastettujen tautien kautta saavutetun immuniteetin väheksyminen? Mistä se johtuu? Jos ei muka sairauteen synny immuniteettia luonnollista metodia käyttäen, keho ei kehitä vasta-aineita, miten sitten jollakin “rokotteella” voidaan keho saada näitä vasta-aineita kehittämään?

Muutenkin vaikuttaa Covid-19 yhteydessä olevan niin, että kaikki vanhat tavat ja konventiot on heitetty romukoppaan! Ennen hoidettiin ihmisiä oireenmukaisesti oireiden ilmettyä. Nyt otetaan oireettomista ihmisistä näytteitä (PCR-koe) ja positiivinen tulos lasketaan Covid-”tapaukseksi”. Ei ennen influenssien yhteydessä toimittu näin. Jos olit sairas, sinulla oli oireita ja sait oireiden mukaista hoitoa. Jos ei ollut oireita, et ollut sairas. Ei tartuntojen – joita ei pystytä millään ilveellä kaikkia toteamaan – perusteella ole koskaan ennen toimittu niin, kuin nyt tämän hysterian aikana! Lisäksi nuo testit ovat erittäin epäluotettavia; Yhdysvalloissa seitsemän yliopistoa tutki 1500 positiivista näytettä – eikä yhdestäkään löytynyt Covid-tartuntaa – siitä huolimatta, että näytteet olivat Covid-positiivisia! Muita influenssaviruksia, kuten A ja B, sen sijaan löytyi. Varmaa on vain se, että kaikki kuolemat merkitään Covidin kontolle! Ja ihmetellään mihin “normaalit” kausi-influensat ovat hävinneet!

Tästä tulemmekin tämän Covid-19 viruksen mysteeriin: sitä ei ilmeisesti ole pystytty missään eristämään. Millään yliopistolla tai esim WHO:lla ei näytä olevan eristettyä virusta tutkimuskäyttöön. Miten sitten on voitu kehittää “toimivia” rokotteita?

Onko myös niin, että luonnollisesti saadun immuniteetin joutuu kolmen kuukauden välein uusimaan? Sairastamaan Covid-19 uudestaan? Jotakin sekavaa tässä on…

Mutta ei huolta, kyllä kaikenmaailman marinit, salmiset , nohynekit yms. ovat tilanteen tasalla. Heihin luotamme elämämme loppuun asti! Joka loppu saattaa tulla ennemmin kuin myöhemmin näiden lääketehtaiden myyntiedustajien neuvoja noudattaen!

Sen jälkeenhän kaikki on itse kullekin melko yhdentekevää…

Kehoitan kaikkia lukijoita (joita sivunmennen sanoen ei valitettavasti ole paljon!) tutustumaan alla olevien linkkejen artikkeleihin tai videoon – myös ja erityisesti kaiken maailman salmisia, nohynekejä, marineita ja niinistöjä:

https://www.globalresearch.ca/thousands-fetal-deaths-injuries-reported-following-covid-19-injections-pregnant-women/5756520

https://www.globalresearch.ca/video-final-warning-humanity-former-pfizer-chief-scientist-michael-yeadon/5756523

Hannu Koski

avoimetkirjeet.com

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s