Presidentti Sauli Niinistö 27.3.2018

Suomen perustuslaki

22 §

Perusoikeuksien turvaaminen

Julkisen vallan on turvattava perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutuminen.

93 §
Toimivalta kansainvälisissä asioissa

Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa.

https://yle.fi/uutiset/3-10134261

klo 17:33: – Jouduimme miettimään päätöstä monelta kantilta. Ruotsin kanssa puhuimme, Niinistö tarkentaa.

klo 17:35: – Saksa ilmoittaa karkoittavansa neljä, Suomen yksi on aika hyvin siihen suhteessa, Niinistö perusteli, miksi juuri yksi diplomaatti karkotetaan. Niinistö kertoo, ettei tiedä, kuka karkotettava on.

klo 17:37: Niinistö painottaa, että Eurooppa-neuvosto on todennut Venäjän olevan hermomyrkkyiskun takana.

klo 17:43: – En halunnut ottaa Eurooppa-neuvoston kokouksessa virallista kantaa, Sipilä sanoo.

klo 17:43: – Halusin saada laajan käsityksen, mitä Suomessa tästä ajatellaan, hän perustelee.

Niinistö tarkentaa, Niinistö perustelee, Niinistö kertoo, Niinistö painottaa – mutta miten käy Niinistöltä rock and roll!?

Mistä tuossa edellä on kysymys? Kysymys on ”lännen” vastaiskusta, kostosta, Venäjälle sen tekemäksi väitetystä virattoman vakoojan ja hänen tyttärensä merkillisestä myrkytystapauksesta Salisburyssa, Englannissa, maaliskuun neljäntenä päivänä. Mitään todisteita, tai edes viitteitä, siitä, että Venäjä olisi jollakin tavalla sekaantunut juttuun,
ei tietystikään ole. Mutta uuden orwelliaanisen normaalin mukaan niitä ei tarvita. Ja nyt, Britannian ja USA:n johdolla – ja ilmeisesti vaatimuksesta – liuta EU maita karkottaa venäläisiä diplomaatteja. Suomi, ja Sauli Niinistö, haluaa olla mukana tässä historiallisessa noitavainossa. Suomi karkottaa yhden venäläisen diplomaatin. Määrä on Niinistön mukaan hyvin suhteessa Saksan karkottamien diplomaattien määrään. Mitä helvettiä? Kun syyllistä ei ole saatu selville, ammutaan joka kolmas!  Selväähän on, ettei venäläisten diplomaattien joukkokarkoituksiin ole syynä Saliaburyn tapaus.
Salisbury on vain tekosyy, joka tarvittiin karkotusoperaation toimeenpanemiseksi. Ja kuin ihmeellisen johdatuksen kautta Salisburyssa tapahtui tämä merkillinen myrkytystapaus. Todellisuus on taruakin ihmeellisempää…
Nyt merkittävien urheilutapahtumien välissä ja Syyrian sodan ollessa USA:n kannalta jälleen kerran yksi menetetty sota, venäjänvastaisen kampanjan uhatessa latistua on aika käydä itse pääasiaan. On aika ryhtyä valmistelemaan aseellista selkkausta Venäjän kanssa. Venäjä on uhka USA:n hegemonia-asemalle maailmassa.
Ja piskuinen Suomi haluaa olla siinä konfliktissa voittajan – tai ainakin voittajaksi veikkaamansa – puolella.
USA:n presidentti jatkaa sotakabinettinsa kokoamista. ”Kansallisen turvallisuuden neuvoston”  johtoon pestataan vakaumuksellinen haukka, kaikkien pommien suojeluspyhimys, John Bolton. CIA:n johtoon valitaan kidutuksesta hekumoiva Gina Haspel.
Suomen poliittinen johto ei ole oppinut historiasta mitään – eikä juuri muustakaan. Tyhmyys tiivistyy, palavien kaupunkien ja ruumiiden savu pimentää Suomen poliittisen johdon järjen valon. Ei niin, että se kovin kirkaasti olisi tuikkinut, olipahan jonkinlainen savuava päre pimeissä vinttikamareissa… YLE:n uutiset julkaisee maatamme
johtavan idiootin päätöstä tukevan ”analyysin”:

https://yle.fi/uutiset/3-10134440

Aivan; kun on kaksi mahdollisuutta, vain toinen niistä on ”ainoa mahdollinen”. YLE:n toimittajien järjen valon kirkkaus häikäisee ja analyysin syvällisyys saa tuntemaan huimausta… Kuinka uskollisesti ”analyysi” toisteleekaan ”lännen” kuluneita Venäjän vastaisia perättömiä kliseitä…

Käsi pystyyn ne, jotka äänestivät tämän juristina mielellään esiintyvän pahviaivon maamme presidentiksi!
Tämä idiootti ei ottanut osaa Moskovassa 2015 järjestettyyn Hitlerin Saksasta toisessa maailmansodassa 70 vuotta sitten saadun voiton kunniaksi järjestettyyn juhlaan. Häntä ei juhlassa ärsyttänyt se, että voitosta tuli kuluneeksi juuri 70 vuotta, vaan se, että ylipäätän Neuvostoliitto oli tuhonnut Kolmannen Valtakunnan ja siten myös Niinistön mahdollisuuden olla nyt Suomen Führer, sen sijaan, että hän joutuu nyt tyytymään
presidentin arvonimeen. Hänen tuntemansa henkilökohtainen katkeruus Venäjän johtoa kohtaan esti siis osallistumisen; Venäjän johtohan on Neuvostoliiton perillinen ja siten ikäänkuin suoraan alenevassa polvessa vastuussa Niinistön kohtalosta. (https://avoimetkirjeet.com/tasavallan-presidentti-25-3-2015/)
Tämä juristina esiintyvä idiootti oli myös valmis (http://yle.fi/uutiset/3-9552859), kuten nytkin, tuomitsemaan Syyrian (ja Venäjän) syylliseksi Khan Sheikhoun väitettyyn kemiallisilla aseilla tehtyyn iskuun – ilman minkäänlaista tutkimusta tai todisteita syyllisyydestä.
Ja nyt hän, Suomen ulkopolitiikan (näennäisenä) johtajana, on valmis karkottamaan yhden Venäläisen diplomaatin maastamme rangaistuksena venäläisen, loppuunkäytetyn entisen kaksoisagentin myrkyttämisestä Britanniassa. Syyllisenä myrkytykseen ”länsi”, tuo tarunhohtoinen vapauden ja oikeudenmukaisuuden järkkymätön linnake maailmassa, pitää Venäjää. Näyttöä syyllisyydestä ei tietenkään ole. ”Länsi” on palannut juurilleen, lynkkaukseen. Syylliselle on langetettava tuomio nopeasti, ennenkuin tosiasiat pääsevät sotkemaan pyrkimystä korkeampaan päämäärään. Tarkoitus pyhittää keinot. Oikeudenkäytön perusperiaate ”syytön, kunnes toisin todistetaan” ei merkitse mitään. Ja sitäpaitsi, kuten tämä pahviaivoinen oikeuden mies toteaa, Eurooppa-neuvosto on todennut Venäjän olevan hermomyrkkyiskun takana. Eurooppaneuvosto!!?? Millä pätevyydellä?? Mikä oikeusaste se on? Mihin tutkimuksiin ja todisteisiin se perustaa kantansa? Ei mihinkään!
Sergei Skripalin ja tyttärensä Julian myrkytystä ei ole kunnolla tutkittu. Edes käytetystä myrkystä ei ole vielä saatu analyysia. Ja toisaalta tuntuu olevan epäselvyyttä siitä, onko tätä ”Novitsok”-myrkkyä (A-232?) koskaan edes onnistuttu valmistamaan. Ja jos on, kenen toimesta?

http://www.moonofalabama.org/2018/03/theresa-mays-novichok-claims-fall-apart.html

Britannia on tehnyt kaikkensa virallisten ja puolueettomien tutkimusten estämiseksi. Tämänhetkisten tietojen mukaan OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons), jolle Britannian oli lopulta pakko luovuttaa näytteitä myrkystä, saanee analyysin valmiiksi aikaisintaan parin viikon päästä. Tosin OPCW:n tukimuksiinkin tulee suhtautua varauksin; Khan Sheikhoun väitettyä iskua ei ainakaan tutkittu järjestön sääntöjen mukaan, vaan näytteitä sai toimittaa kuka tahansa miten tahansa, kunhan vain näytteiden toimittaja edusti Syyrian ”kapinallisia” – siis terroristeja.
On vielä aikaista sanoa kuka tai mikä taho on Skripalien myrkytyksen takana, mutta varmaa on vain se, että se taho ei ole virallinen Venäjä. Tämä myrkytys noudattaa samaa kaavaa kuin esim. Syyriassa Syyrian hallinnon tekemiksi väitetyt kemiallisin asein tehdyt iskut. Isku tehdään hetkellä, jolloin sen tekeminen olisi täysin järjenvastaista! Syyrian hallinnon tekemiksi väitetyt iskut ovat tapahtuneet maailman (valtamedian) tarkkaillessa silmä kovana ja kieli pitkällä ja odottaessa ”despootti Assadin” seuraavaa kansalaisiinsa kohdistamaa järkyttävää iskua! Iskua, jonka ajoitus siis olisi mahdollisimman huono, joka olisi sotilaallisesti täysin järjetön ja diplomatian kannalta katastrofi! Juuri tällainen olisi Venäjän kannalta Skripalien myrkyttäminen. Sergei Skripal on tyhjiin ammenettu vakooja, jonka viimeinen käyttöpäivä on jo aikaa sitten mennyt ohi. Skripalien myrkytys tapahtui juuri Venäjän presidentin vaalien alla. Ja kesällä on Sotsissa, Venäjällä, merkittävä urheilutapahtuma, jalkapallon maailmancup, jonka onnistuminen toisi Venäjälle kosolti kansainvälistä mainetta. Sitähän ei Länsi
voi sallia! Tapahtumaa on boikotoitava! Ja niin tapahtukoon… Ja meille halutaan uskotella, pahviaivoisen kaksikon, Niinistön, Sipilän & Co, johdolla, että Venäjä on tosiaankin mennyt myrkyttämään käytöstä poistetun, hyödyttömän kaksoisagentin – jonka Venäjä jo kerran vapautti vankeudesta – tällaisella hetkellä!
Oma veikkaukseni on, että Skripalien myrkytys on Britannian ja USAn salaisten palveluiden yhteistyötä. Saattaahan asialla olla myös Israelin Mossad…

http://www.moonofalabama.org/2018/03/governments-decree-truth-about-skripal-dissenters-will-be-punished.html

Tämä älyllisesti ja moraalisesti pienikaliberinen puolustusvoimiemme ylipäällikkö osoittaa henkisen suuruutensa muistuttaessaan, onnensa kukkuloilla, muidenkin lasten olevan tärkeitä:

https://yle.fi/uutiset/3-10061476

Suurta! Suurta näin pieneltä mieheltä! Jokainen lapsi on tärkeä; toiset ovat tärkeitä ihmisen taimina, tulevina aikuisina ja Suomen voimavarana, toiset ovat tärkeitä kohteita Yhdysvaltain sotavoimille ja niiden tukemille terroristeille, pelinappuloina
maailmanpolitiikassa. Miksi nämä lapset tai heidän vanhempansa menivät valitsemaan maailmanpolitiikan lautapelissä väärän väriset pelinappulat! Sadattuhannet lapset ovat kuolleet pommituksissa, ammuttuina, myrkytettyinä, nälkään, janoon, hoidon puutteeseen USA:n harjoittaessa – presidenttimmekin tukemaa – ulkopolitiikkaansa. Mutta nämä lapset ovatkin, omasta valinnastaan, syntyneet Syyriaan, Libyaan… Olisihan heidän pitänyt ymmärtää syntyä esimerkiksi Suomeen, jossa lasten suuri ystävä Niinistön Sauli-setä heitä niin rakastaisi. Eihän Sauli-setä Syyriankaan lapsia vihaa, ei. Hän ei vain välitä heistä paskan vertaa! Sauli-sedällä on nyt kädet täynnä oman lapsensa vaippojen vaihdossa. Mitäs menivät ymmärtämättömät syntymään USA:n ulkopolitiikan jalkoihin.
Meillä vastasyntyneet voivat nukkua turvallisesti äitiyspakkaukseen kuuluvassa pahvilaatikossa – Syyriassa, Jemenissä, Itä-Ukrainassa eivät edes paksut betoniseinät pelasta heitä USA:n pommeilta tai USA:n tukemien terroristien järjestämiltä kemiallisten aseiden käytön näytöksiltä.
Elämä on täynnä valintoja, jo alusta pitäen…

Suomen presidentti Sauli Niinistö on niin monet kerrat osoittanut olevansa sekä älyllisesti että moraalisesti alamittainen tehtäväänsä, että on vaikea uskoa hänen kykenevän enää alittamaan tasoa, jolle hän riman on laskenut. Mutta aina
optimistina minä vakaasti uskon hänen siihen kykenevän! Miten muuten tätä nykyistä orwelliaanista vallanpitäjien ja heidän uskollisen rakkikoiransa valtamedian tarjoilemaa paskaa jaksaisi niellä, kuin kannustamalla näitä idiootteja yhä huimempiin henkisiin voltteihin ja häränpyllyihin.

Hannu Koski
avoimetkirjeet.com